Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 49 gevonden artikelen
 
 
  High internal phase Pickering emulsions stabilized by egg yolk low density lipoprotein for delivery of curcumin
 
 
Titel: High internal phase Pickering emulsions stabilized by egg yolk low density lipoprotein for delivery of curcumin
Auteur: Li, Zhenshun
Wang, Yi
Luo, Yangchao
Verschenen in: Colloids and Surfaces. B, Biointerfaces
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland