Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Surfactin from Bacillus subtilis displays promising characteristics as O/W-emulsifier for food formulations
 
 
Titel: Surfactin from Bacillus subtilis displays promising characteristics as O/W-emulsifier for food formulations
Auteur: Hoffmann, Mareen
Mück, Denise
Grossmann, Lutz
Greiner, Lena
Klausmann, Peter
Henkel, Marius
Lilge, Lars
Weiss, Jochen
Hausmann, Rudolf
Verschenen in: Colloids and Surfaces. B, Biointerfaces
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland