Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Improving the oxidative stability of fish oil nanoemulsions by co-encapsulation with curcumin and resveratrol
 
 
Titel: Improving the oxidative stability of fish oil nanoemulsions by co-encapsulation with curcumin and resveratrol
Auteur: Shehzad, Qayyum
Rehman, Abdur
Jafari, Seid Mahdi
Zuo, Min
Khan, Muhammad Aslam
Ali, Ahmad
Khan, Sohail
Karim, Aiman
Usman, Muhammad
Hussain, Arif
Xia, Wenshui
Verschenen in: Colloids and Surfaces. B, Biointerfaces
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland