Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Properties of Pickering emulsion stabilized by food-grade gelatin nanoparticles: influence of the nanoparticles concentration
 
 
Titel: Properties of Pickering emulsion stabilized by food-grade gelatin nanoparticles: influence of the nanoparticles concentration
Auteur: Feng, Xin
Dai, Hongjie
Ma, Liang
Fu, Yu
Yu, Yong
Zhou, Hongyuan
Guo, Ting
Zhu, Hankun
Wang, Hongxia
Zhang, Yuhao
Verschenen in: Colloids and Surfaces. B, Biointerfaces
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland