Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Interfacial characteristics of food emulsifiers (proteins and lipids) at the air-water interface
 
 
Titel: Interfacial characteristics of food emulsifiers (proteins and lipids) at the air-water interface
Auteur: Rodrı́guez Patino, Juan M.
Rodrı́guez Niño, M.Rosario
Verschenen in: Colloids and Surfaces. B, Biointerfaces
Paginering: Jaargang 15 (1999) nr. 3-4 pagina's 18 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland