Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of starch nanoparticles prepared by nanoprecipitation: Influence of amylose content and starch type
 
 
Titel: Characterization of starch nanoparticles prepared by nanoprecipitation: Influence of amylose content and starch type
Auteur: Qin, Yang
Liu, Chengzhen
Jiang, Suisui
Xiong, Liu
Sun, Qingjie
Verschenen in: Industrial crops and products
Paginering: Jaargang 87 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland