Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Loss of crystalline structure and swelling kinetics of maize starch and flour granules in glycerol excess: The role of the envelope structure
 
 
Titel: Loss of crystalline structure and swelling kinetics of maize starch and flour granules in glycerol excess: The role of the envelope structure
Auteur: Démé, F.
Peuvrel-Disdier, E.
Vergnes, B.
Verschenen in: Industrial crops and products
Paginering: Jaargang 70 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland