Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of sugar, free amino acid, and organic acid compositions of different varieties of vegetable soybean (Glycine max [L.] Merr)
 
 
Titel: Evaluation of sugar, free amino acid, and organic acid compositions of different varieties of vegetable soybean (Glycine max [L.] Merr)
Auteur: Song, Jiangfeng
Liu, Chunquan
Li, Dajing
Gu, Zhenxin
Verschenen in: Industrial crops and products
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland