Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Cacao pod husks (Theobroma cacao L.): Composition and hot-water-soluble pectins
 
 
Titel: Cacao pod husks (Theobroma cacao L.): Composition and hot-water-soluble pectins
Auteur: Vriesmann, LĂșcia Cristina
de Mello Castanho Amboni, Renata Dias
de Oliveira Petkowicz, Carmen LĂșcia
Verschenen in: Industrial crops and products
Paginering: Jaargang 34 (2011) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland