Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 156 gevonden artikelen
 
 
  Effect of thermal processing on the antioxidant activity of oilseeds used in bakery products: A systematic review
 
 
Titel: Effect of thermal processing on the antioxidant activity of oilseeds used in bakery products: A systematic review
Auteur: Sławińska, Natalia
Olas, Beata
Verschenen in: Industrial crops and products
Paginering: Jaargang 233 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 156 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland