Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Effect of drying technology on the physical, rehydration, flavor, and allicin content of single-clove garlic
 
 
Titel: Effect of drying technology on the physical, rehydration, flavor, and allicin content of single-clove garlic
Auteur: Xie, Yongkang
Geng, Junjun
Han, Junhao
Wang, Zhijiang
Zhao, Yan
Yang, Hui
Li, Ping
Verschenen in: Industrial crops and products
Paginering: Jaargang 222 () nr. P5 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland