Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 132 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the flavor variation mechanism of wheat bran insoluble dietary fibers during different dynamic solid-state fermentation patterns: identification via E-nose, GC-MS, and GC-IMS combination with fingerprinting
 
 
Titel: Unraveling the flavor variation mechanism of wheat bran insoluble dietary fibers during different dynamic solid-state fermentation patterns: identification via E-nose, GC-MS, and GC-IMS combination with fingerprinting
Auteur: Liang, Wei
Lin, Qian
Zhao, Wenqing
Liu, Xinyue
Ma, Rong
Zhang, Teng
Zeng, Jie
Gao, Haiyan
Li, Wenhao
Verschenen in: Industrial crops and products
Paginering: Jaargang 222 () nr. P3 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 132 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland