Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 138 gevonden artikelen
 
 
  Effect of branch length of cluster dextrin on the textural and rheological properties of κ-carrageenan emulsion gels
 
 
Titel: Effect of branch length of cluster dextrin on the textural and rheological properties of κ-carrageenan emulsion gels
Auteur: Yuan, Chao
Liu, Wei
Ma, Wentao
Lu, Lu
Liu, Jiawen
Cui, Bo
Verschenen in: Industrial crops and products
Paginering: Jaargang 221 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 138 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland