Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Cork oak (Quercus suber L.) leaf extracts potential use as natural antioxidants in cooked meat
 
 
Titel: Cork oak (Quercus suber L.) leaf extracts potential use as natural antioxidants in cooked meat
Auteur: Lavado, Guadalupe
Ladero, Luis
Cava, Ramón
Verschenen in: Industrial crops and products
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland