Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 117 gevonden artikelen
 
 
  Chemical composition, antioxidant activity and inhibitory capacity of α-amylase, α-glucosidase, lipase and non-enzymatic glycation, in vitro, of the leaves of Cassia bakeriana Craib
 
 
Titel: Chemical composition, antioxidant activity and inhibitory capacity of α-amylase, α-glucosidase, lipase and non-enzymatic glycation, in vitro, of the leaves of Cassia bakeriana Craib
Auteur: Costa Silva, Tiara da
Justino, Allisson Benatti
Prado, Diego Godina
Koch, Gilberto Arantes
Martins, Mário Machado
Santos, Paula de Souza
Morais, Sérgio Antônio Lemos de
Goulart, Luiz Ricardo
Cunha, Luís Carlos Scalon
Sousa, Raquel Maria Ferreira de
Espindola, Foued Salmen
de Oliveira, Alberto
Verschenen in: Industrial crops and products
Paginering: Jaargang 140 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 117 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland