Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 83 gevonden artikelen
 
 
  Micronization and granulometric fractionation improve polyphenol content and antioxidant capacity of olive pomace
 
 
Titel: Micronization and granulometric fractionation improve polyphenol content and antioxidant capacity of olive pomace
Auteur: Speroni, Caroline Sefrin
Stiebe, Jessica
Guerra, Daniela Rigo
Beutinger Bender, Ana Betine
Ballus, Cristiano Augusto
dos Santos, Danilo Rheinheimer
Dal Pont Morisso, Fernando
da Silva, Leila Picolli
Emanuelli, Tatiana
Verschenen in: Industrial crops and products
Paginering: Jaargang 137 (2019) nr. C pagina's 347-355
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 83 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland