Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Dry fractionation of olive pomace for the development of food packaging biocomposites
 
 
Titel: Dry fractionation of olive pomace for the development of food packaging biocomposites
Auteur: Lammi, Sarah
Le Moigne, Nicolas
Djenane, Djamel
Gontard, Nathalie
Angellier-Coussy, Hélène
Verschenen in: Industrial crops and products
Paginering: Jaargang 120 (2018) nr. C pagina's 250-261
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland