Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological quality and essential oil of parsley (Petroselinum crispum) submitted to the hygienizing and drying process
 
 
Titel: Microbiological quality and essential oil of parsley (Petroselinum crispum) submitted to the hygienizing and drying process
Auteur: Corrêa Filho, Luiz Carlos
Martinazzo, Ana Paula
Teodoro, Carlos Eduardo de Souza
Vivès, Lise
Verschenen in: Industrial crops and products
Paginering: Jaargang 114 (2018) nr. C pagina's 180-184
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland