Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Tartaric acid in red wine as one of the key factors to induce superconductivity in FeTe0.8S0.2
 
 
Titel: Tartaric acid in red wine as one of the key factors to induce superconductivity in FeTe0.8S0.2
Auteur: Deguchi, Keita
Okuda, Tohru
Hara, Hiroshi
Demura, Satoshi
Watanabe, Tohru
Okazaki, Hiroyuki
Fujioka, Masaya
Denholme, Saleem James
Ozaki, Toshinori
Yamaguchi, Takahide
Takeya, Hiroyuki
Saito, Fumie
Hisamoto, Masashi
Takano, Yoshihiko
Verschenen in: Physica. C, Superconductivity and its applications
Paginering: Jaargang 487 (2013) nr. C pagina's 3 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland