Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Reducing carbon emissions through sustainable food consumption: Applying an A-S-I framework on Beijing residents
 
 
Titel: Reducing carbon emissions through sustainable food consumption: Applying an A-S-I framework on Beijing residents
Auteur: YANG, Xuan
ZOU, Jiaxin
GAO, Jingyao
YANG, Shu
Verschenen in: Resources, conservation and recycling
Paginering: Jaargang 219 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland