Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effect of dietary inclusion of urea encapsulated in low-trans vegetable fat microspheres on fatty acids intake, carcass traits, quality, and fatty acid composition of lamb meat
 
 
Titel: Effect of dietary inclusion of urea encapsulated in low-trans vegetable fat microspheres on fatty acids intake, carcass traits, quality, and fatty acid composition of lamb meat
Auteur: Mazza, Pedro H.S.
Bezerra, Leilson R.
de Lucena, Kevily H. de O.S.
Pereira Filho, José M.
Barbosa, Analivia M.
Bessa, Rui J.B.
Alves, Susana P.
Araújo, Marcos J.
Parente, Michelle O.M.
Pereira, Elzania S.
Oliveira, Ronaldo L.
Verschenen in: Small ruminant research
Paginering: Jaargang 236 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland