Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of lamb meat quality in two cooking methods: Water bath versus oven cooking
 
 
Titel: Assessment of lamb meat quality in two cooking methods: Water bath versus oven cooking
Auteur: Leal, Mariana da S.
Baldassini, Welder A.
Torres, Rodrigo de N.S.
Curi, Rogério A.
Pereira, Guilherme L.
Chardulo, Luis Artur L.
Santos, Rafael F.
Meirelles, Paulo R.L.
Costa, Ciniro
Verschenen in: Small ruminant research
Paginering: Jaargang 229 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland