Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Impact of cooking on the content of nutritionally important fatty acids in muscle from lambs raised to have divergent intramuscular fatty acid compositions
 
 
Titel: Impact of cooking on the content of nutritionally important fatty acids in muscle from lambs raised to have divergent intramuscular fatty acid compositions
Auteur: Gravador, Rufielyn S.
Valentini, Valeria
Harrison, Sabine M.
Fahey, Alan
Moloney, Aidan P.
Diskin, Michael G.
Monahan, Frank J.
Verschenen in: Small ruminant research
Paginering: Jaargang 216 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland