Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Fatty acid composition of lamb meat from Italian and German local breeds
 
 
Titel: Fatty acid composition of lamb meat from Italian and German local breeds
Auteur: Gonzales-Barron, Ursula
Popova, Teodora
Bermúdez Piedra, Roberto
Tolsdorf, Anna
Geß, Andreas
Pires, Jaime
Domínguez, Rubén
Chiesa, Francesco
Brugiapaglia, Alberto
Viola, Irene
Battaglini, Luca M.
Baratta, Mario
Lorenzo, José M.
Cadavez, Vasco A.P.
Verschenen in: Small ruminant research
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland