Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Lamb or hogget meat – A different sensory profile? Extending the fresh meat season in Norway
 
 
Titel: Lamb or hogget meat – A different sensory profile? Extending the fresh meat season in Norway
Auteur: Bhatti, Muhammad Azher
Øvrum Gaarder, Mari
Steinheim, Geir
Hopkins, David Laurence
Horneland, Reinert
Eik, Lars Olav
Ådnøy, Tormod
Verschenen in: Small ruminant research
Paginering: Jaargang 185 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland