Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  The anti-oxidant and antimicrobial effect of Rosmarinus officinalis L. distillation residues’ intake on cooked sausages from ewes fed linseed
 
 
Titel: The anti-oxidant and antimicrobial effect of Rosmarinus officinalis L. distillation residues’ intake on cooked sausages from ewes fed linseed
Auteur: Abdelmalek, Y. Ben
Essid, I.
Smeti, S.
Atti, N.
Verschenen in: Small ruminant research
Paginering: Jaargang 168 (2018) nr. C pagina's 87-93
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland