Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
 
  The comparison of carcass characteristics and chemical composition of dromedary and crossbred (C. dromedarius and C. bactrianus) camel meat during two growth periods
 
 
Titel: The comparison of carcass characteristics and chemical composition of dromedary and crossbred (C. dromedarius and C. bactrianus) camel meat during two growth periods
Auteur: Ebadi, Z.
Verschenen in: Small ruminant research
Paginering: Jaargang 128 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland