Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 24 gevonden artikelen
 
 
  The effect of cooking time on curd composition and textural properties of sheep Halloumi cheese
 
 
Titel: The effect of cooking time on curd composition and textural properties of sheep Halloumi cheese
Auteur: Kaminarides, Stelios
Litos, Ioannis
Massouras, Theophilos
Georgala, Aikaterini
Verschenen in: Small ruminant research
Paginering: Jaargang 125 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland