Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of textural and sensory characteristics of three types of low-fat goat milk ice cream
 
 
Titel: Evaluation of textural and sensory characteristics of three types of low-fat goat milk ice cream
Auteur: McGhee, Christopher E.
Jones, Jolethia O.
Park, Young W.
Verschenen in: Small ruminant research
Paginering: Jaargang 123 (2015) nr. 2-3 pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland