Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effect of natural antioxidants on the quality of cured, restructured goat meat product during refrigerated storage (4±1°C)
 
 
Titel: Effect of natural antioxidants on the quality of cured, restructured goat meat product during refrigerated storage (4±1°C)
Auteur: Gadekar, Y.P.
Sharma, B.D.
Shinde, A.K.
Verma, A.K.
Mendiratta, S.K.
Verschenen in: Small ruminant research
Paginering: Jaargang 119 (2014) nr. 1-3 pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland