Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Storage temperature and type of cut affect the biochemical and physiological characteristics of fresh-cut purple onions
 
 
Titel: Storage temperature and type of cut affect the biochemical and physiological characteristics of fresh-cut purple onions
Auteur: Berno, Natalia Dallocca
Tezotto-Uliana, Jaqueline Visioni
dos Santos Dias, Carlos Tadeu
Kluge, Ricardo Alfredo
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 93 (2014) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland