Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Application of citric acid and mild heat shock to minimally processed sliced radish: Color evaluation
 
 
Titel: Application of citric acid and mild heat shock to minimally processed sliced radish: Color evaluation
Auteur: Goyeneche, Rosario
Agüero, María V.
Roura, Sara
Di Scala, Karina
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 93 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 17 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland