Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Mandarin flavor and aroma volatile composition are strongly influenced by holding temperature
 
 
Titel: Mandarin flavor and aroma volatile composition are strongly influenced by holding temperature
Auteur: Obenland, David
Collin, Sue
Sievert, James
Arpaia, Mary Lu
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 82 (2013) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland