Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic effect of heat treatment and salicylic acid on alleviating internal browning in cold-stored peach fruit
 
 
Titel: Synergistic effect of heat treatment and salicylic acid on alleviating internal browning in cold-stored peach fruit
Auteur: Cao, Shifeng
Hu, Zhichao
Zheng, Yonghua
Lu, Binhong
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 58 (2010) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland