Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Edible coatings with antibrowning agents to maintain sensory quality and antioxidant properties of fresh-cut pears
 
 
Titel: Edible coatings with antibrowning agents to maintain sensory quality and antioxidant properties of fresh-cut pears
Auteur: Oms-Oliu, G.
Soliva-Fortuny, R.
Martín-Belloso, O.
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 50 (2008) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland