Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
 
  High oxygen combined with high carbon dioxide improvesmicrobial and sensory quality of fresh-cut peppers
 
 
Titel: High oxygen combined with high carbon dioxide improvesmicrobial and sensory quality of fresh-cut peppers
Auteur: Conesa, Andrés
Artés-Hernández, Francisco
Geysen, Sabine
Nicolaï, Bart
Artés, Francisco
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 43 (2007) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland