Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Kojic acid suppresses browning incidence, maintains quality and sensory attributes of harvested loquat fruit by upregulating enzymatic and non-enzymatic antioxidants
 
 
Titel: Kojic acid suppresses browning incidence, maintains quality and sensory attributes of harvested loquat fruit by upregulating enzymatic and non-enzymatic antioxidants
Auteur: Ayyub, Saqib
Khan, Ahmad Sattar
Anwar, Raheel
Rehman, Abdul
Shah, Hafiz Muhammad Shoaib
Ali, Sajid
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 226 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland