Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Synergic use of essential oil and sous-vide packaging for ready-to-cook organic vs. conventional globe artichoke heads
 
 
Titel: Synergic use of essential oil and sous-vide packaging for ready-to-cook organic vs. conventional globe artichoke heads
Auteur: Rizzo, Valeria
Lombardo, Sara
Brischetto, Viviana
Pandino, Gaetano
Formenti, Claudia
Mauromicale, Giovanni
Barbagallo, Riccardo Nunzio
Parafati, Lucia
Restuccia, Cristina
Muratore, Giuseppe
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 225 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland