Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 92 gevonden artikelen
 
 
  Gallic acid reduces pericarp browning of litchi fruit during storage
 
 
Titel: Gallic acid reduces pericarp browning of litchi fruit during storage
Auteur: Wang, Chunlan
Zhang, Shuting
Zhang, Dandan
Li, Fengjun
Xie, Lihong
Dai, Tingrui
Jiang, Yueming
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 219 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 92 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland