Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Cinnamic acid application inhibits the browning of cold-stored taro slices by maintaining membrane function, reducing flavonoid biosynthesis and enhancing glutathione metabolism
 
 
Titel: Cinnamic acid application inhibits the browning of cold-stored taro slices by maintaining membrane function, reducing flavonoid biosynthesis and enhancing glutathione metabolism
Auteur: Wang, Yukun
Ye, Hong
Lin, Wei
Wang, Guang
Luo, Tao
He, Jinming
Wang, Bin
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 218 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland