Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Xanthosine is a novel anti-browning compound in potato identified by widely targeted metabolomic analysis and in vitro test
 
 
Titel: Xanthosine is a novel anti-browning compound in potato identified by widely targeted metabolomic analysis and in vitro test
Auteur: Tao, Ning
Wang, Ruihua
Xu, Xin
Dong, Tiantian
Zhang, Song
Liang, Ming
Wang, Qingguo
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 171 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland