Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Pre-storage nitric oxide treatment enhances chilling tolerance of zucchini fruit (Cucurbita pepo L.) by S-nitrosylation of proteins and modulation of the antioxidant response
 
 
Titel: Pre-storage nitric oxide treatment enhances chilling tolerance of zucchini fruit (Cucurbita pepo L.) by S-nitrosylation of proteins and modulation of the antioxidant response
Auteur: Jiménez-Muñoz, R.
Palma, F.
Carvajal, F.
Castro-Cegrí, A.
Pulido, A.
Jamilena, M.
Romero-Puertas, M.C.
Garrido, D.
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 171 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland