Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional and quality changes of minimally processed faba (Vicia faba L.) beans during storage: Effects of domestic microwaving
 
 
Titel: Nutritional and quality changes of minimally processed faba (Vicia faba L.) beans during storage: Effects of domestic microwaving
Auteur: Collado, Elena
Venzke Klug, Tâmmila
Martínez-Hernández, Ginés B.
Artés-Hernández, Francisco
Martínez-Sánchez, Ascensión
Aguayo, Encarna
Artés, Francisco
Fernández, Juan A.
Gómez, Perla A.
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 151 (2019) nr. C pagina's 10-18
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland