Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant properties of minimally processed endives and escaroles vary as influenced by the cultivation site, cultivar and storage time
 
 
Titel: Antioxidant properties of minimally processed endives and escaroles vary as influenced by the cultivation site, cultivar and storage time
Auteur: Giannino, Donato
Gonnella, Maria
Russo, Rossella
Pucci, Laura
Testone, Giulio
Ciardi, Marco
Arnesi, Giuseppe
Biancari, Tiziano
Longo, Vincenzo
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 138 (2018) nr. C pagina's 82-90
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland