Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Protein changes associated with chilling tolerance in tomato fruit with hot water pre-treatment
 
 
Titel: Protein changes associated with chilling tolerance in tomato fruit with hot water pre-treatment
Auteur: Salazar-Salas, Nancy Y.
Valenzuela-Ponce, Lourdes
Vega-Garcia, Misael O.
Pineda-Hidalgo, Karen V.
Vega-Alvarez, Milton
Chavez-Ontiveros, Jeanett
Delgado-Vargas, Francisco
Lopez-Valenzuela, Jose A.
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 134 (2017) nr. C pagina's 22-30
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland