Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Influence of maturity degree, modified atmosphere and anti-browning dipping on texture changes kinetics of fresh-cut apples
 
 
Titel: Influence of maturity degree, modified atmosphere and anti-browning dipping on texture changes kinetics of fresh-cut apples
Auteur: Cortellino, G.
Piazza, L.
Spinelli, L.
Torricelli, A.
Rizzolo, A.
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 124 (2017) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland