Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Effect of chitosan size on destabilization of oil/water emulsions stabilized by whey protein
 
 
Titel: Effect of chitosan size on destabilization of oil/water emulsions stabilized by whey protein
Auteur: Lopes, Isadora S.
Michelon, Mariano
Forster, Tânia Carneiro
Cunha, Rosiane L.
Picone, Carolina S.F.
Verschenen in: Colloids and surfaces. A, Physicochemical and engineering aspects
Paginering: Jaargang 574 (2019) nr. C pagina's 207-214
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland