Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 101 gevonden artikelen
 
 
  Effect of porcine bone protein hydrolysates on the emulsifying and oxidative stability of oil-in-water emulsions
 
 
Titel: Effect of porcine bone protein hydrolysates on the emulsifying and oxidative stability of oil-in-water emulsions
Auteur: Liu, Haotian
Li, Yuanyuan
Diao, Xinping
Kong, Baohua
Liu, Qian
Verschenen in: Colloids and surfaces. A, Physicochemical and engineering aspects
Paginering: Jaargang 538 (2018) nr. C pagina's 757-764
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 101 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland