Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Food grade water-in-oil microemulsions as replacement of oil phase to help process and stabilization of whipped cream
 
 
Titel: Food grade water-in-oil microemulsions as replacement of oil phase to help process and stabilization of whipped cream
Auteur: Mitsou, Evgenia
Tavantzis, George
Sotiroudis, George
Ladikos, Dimitris
Xenakis, Aristotelis
Papadimitriou, Vassiliki
Verschenen in: Colloids and surfaces. A, Physicochemical and engineering aspects
Paginering: Jaargang 510 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland