Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 243 van 461 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of the foaming properties of pea protein concentrate suspensions by physical or enzymatic treatments
 
 
Titel: Improvement of the foaming properties of pea protein concentrate suspensions by physical or enzymatic treatments
Auteur: Périé, Lucie
Savoire, Raphaëlle
Harscoat-Schiavo, Christelle
Delample, Mathieu
Roze, Mathilde
Crepin, Martine
Lebrun, Cécile
Leal-Calderon, Fernando
Verschenen in: Colloids and surfaces. A, Physicochemical and engineering aspects
Paginering: Jaargang 709 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 243 van 461 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland